WAT?
Multiplay Рeen geschiedenis van videogames is een interactieve expo over de historiek van videogames.

Verspreid over 12 ruimtes bieden we onze bezoekers een eigenzinnig overzicht van het ontstaan, de ontwikkeling en de toekomst van computerspelletjes.
Verwacht een heleboel bekende en minder bekende consoles, computers en handhelds – uiteraard allemaal met als voornaamste doel de gebruiker elektronisch speelplezier te bezorgen.

DATA
Multiplay gaat door van woensdag 3 juli tot en met zondag 25 augustus. De interactieve expo is telkens open van woensdag tot en met zondag, en dit van 10u tot en met 18u. Op maandag en dinsdag kan de expo afgehuurd worden voor privé-doeleinden, contacteer hiervoor Pascal: pascal@fluxlab.be of 0499 94 69 70.

LOCATIE
BSGO! De Vierboete, Franslaan 32 in Nieuwpoort (Bad)

VERVOER
Met de kusttram
Multiplay bereik je het makkelijkst met de kusttram.
Je kiest de tram richting De Panne als je van Oostende komt en stapt af aan de halte ‘Nieuwpoort Bad’. De exposite ligt vlak aan de tramhalte.
Als je van De Panne komt neemt je de kusttram richting Oostende, je stapt af aan de halte ‘Nieuwpoort Bad’. De exposite ligt vlak aan de tramhalte.
Met de auto
Als je vertrekt vanuit Brussel: neem de E40 richting Oostende. Rijd door tot aan de splitsing in Jabbeke. Houd daar links en rijd NIET Oostende binnen, maar volg de A18/E40 richting Veurne. Neem de afslag Nieuwpoort. Rijd door tot in Nieuwpoort Bad.

FACEBOOK
https://www.facebook.com/events/278735292851014/