Elke woensdag van 13u tot 16u30 is het FluxbLab open op reservatie!

FluxLab Merelbeke open op afspraak voor alle bezoekers. Iedere woensdag van 13u00 tot 16u30 ga je zelf, onder begeleiding, creatief aan de slag in het FluxLab. Mail naar jelle@fluxlab.be om te reserveren! Reserveren is noodzakelijk om te zorgen dat de nodige apparatuur beschikbaar is en zodat we begeleiding op maat kunnen bieden. Niet vrij op woensdagnamiddag? Aarzel niet om ons te contacteren, mogelijks vinden we een ander geschikt moment voor je project!

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.5.1″]

Elke woensdagnamiddag van 13u00 tot 16u00 is het FluxbLab open voor alle bezoekers. Iedereen is welkom zonder afspraak om rond te kijken, onder begeleiding iets te proberen of alleen een kopje koffie te drinken.

Kostprijs: €5/beurt (lidkaart mogelijk)

Van 3D printer tot lasersnijder. Kom langs en laat je inspireren!

Bij FluxLab Merelbeke staan bijzondere apparaten met heel veel mogelijkheden. Wat dacht je van een lasersnijder, waarmee je hout, karton of plexiglas kunt snijden in elke gewenste vorm? Of van een 3D-printer waarmee je bijna alles kunt printen, van legosteentjes tot de Eiffeltoren? Of een 3D Printer voor voedsel, voor het printen van chocolade, fondant, marsepein of pannenkoeken? Maak een 3D-scan en print een kopie van jezelf of een geliefde!? Bij het FluxLab Merelbeke kun je hier allemaal mee aan de slag!

Wat is Open Inloop

Iedere woensdag van 13u00 tot 16u00 kunt u binnenlopen om te werken, te ontwerpen, inspiratie op te doen en kennis te delen tijdens de open inloop.

Tijdens de Open Inloop is het niet mogelijk om apparaattijd te reserveren. Afhankelijk van de drukte kan de tijd waarmee iemand met een apparaat kan werken worden aangepast tot maximaal een half uur. Langer werken kan door het reserveren en huren van de machines.

 

[/et_pb_text][et_pb_text use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.5.1″ disabled=”on” disabled_on=”on|on|on”]

Zelfstandig werken:
Je hebt de Workshop ‘start 2 lab’ succesvol doorlopen of je kunt op een andere wijze aantonen dat je veilig met de machines overweg kunt.

[/et_pb_text][et_pb_text use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.5.1″ disabled=”on” disabled_on=”on|on|on”]

3D print je eigen figuur tijdens de open inloop:

Wil jij tijdens de open inloop ook je eigen 3D print meenemen naar huis? Dat kan! Jij kiest het figuur, wij zetten alles klaar en printen ter plaatse op de 3D printer.

Kerst lasersnijden tijdens de open inloop:

Wil jij kan ook tijdens de open inloop je eigen rendier en of kerstboom lasersnijden. Dat kan, Jij kiest het figuur, wij zetten alles klaar en snijden ze ter plaatse op de lasersnijder. Je kan tijdens de open inloop je kerstboom origineel versieren of je rendier inkleuren?

Breng dan zelf je verf en versierspullen mee. Natuurlijk kan je deze ook thuis verder afwerken.

[/et_pb_text][et_pb_shop type=”product_category” columns_number=”3″ include_categories=”136″ hover_icon=”%%114%%” _builder_version=”3.5.1″ disabled=”on” disabled_on=”on|on|on”]
[/et_pb_shop][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]