Elke woensdagnamiddag van 13u00 tot 16u00 is het FluxbLab open voor alle bezoekers. Iedereen is welkom zonder afspraak om rond te kijken, onder begeleiding iets te proberen of alleen een kopje koffie te drinken.

Kostprijs: €5/beurt (lidkaart mogelijk)

Van 3D printer tot lasersnijder. Kom langs en laat je inspireren!

Bij FluxLab Merelbeke staan bijzondere apparaten met heel veel mogelijkheden. Wat dacht je van een lasersnijder, waarmee je hout, karton of plexiglas kunt snijden in elke gewenste vorm? Of van een 3D-printer waarmee je bijna alles kunt printen, van legosteentjes tot de Eiffeltoren? Of een 3D Printer voor voedsel, voor het printen van chocolade, fondant, marsepein of pannenkoeken? Maak een 3D-scan en print een kopie van jezelf of een geliefde!? Bij het FluxLab Merelbeke kun je hier allemaal mee aan de slag!

Wat is Open Inloop

Iedere woensdag van 13u00 tot 16u00 kunt u binnenlopen om te werken, te ontwerpen, inspiratie op te doen en kennis te delen tijdens de open inloop.

Tijdens de Open Inloop is het niet mogelijk om apparaattijd te reserveren. Afhankelijk van de drukte kan de tijd waarmee iemand met een apparaat kan werken worden aangepast tot maximaal een half uur. Langer werken kan door het reserveren en huren van de machines.