Studenten

Welkom bij FluxLab vzw! 

We zijn een enthousiast team dat zich inzet om jonge geesten op een creatieve manier nieuwe technologieën te laten verkennen. Als een organisatie die is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor STEM-onderwijs, hebben we ons gewijd aan het bieden van boeiende en educatieve workshops aan jongeren van 4 jaar tot 16jaar.

We zijn trots op ons diverse team van leerkrachten, ingenieurs, vrijwilligers en studenten die samenwerken om op een speelse en creatieve manier een inspirerende leeromgeving te creëren waarin jongeren kunnen gedijen en groeien. We doen dit door workshops in scholen te geven en via vakantiekampen.

Een van de meest opwindende manieren waarop studenten zich bij ons kunnen engageren, is door vakantiekampen te geven. Deze zijn niet alleen een geweldige kans om te oefenen in het onderwijzen en inspireren, maar ook om zelf nieuwe technologieën te leren en waardevolle vaardigheden op te doen.
Door deel te nemen aan het geven van deze kampen, krijgen studenten de kans om hun kennis te delen, anderen te begeleiden en tegelijkertijd hun eigen leerproces te versterken.

Of je nu voor kleuter, lager of secundair onderwijs gaat, studenten die zich engageren in onze vakantiekampen doen een waardevolle ervaring op in het onderwijs terwijl je iets bijverdient.
Fluxlab geniet bij vele scholen en ouders een uitstekende reputatie, een uitgelezen kans om je CV te versterken! Je krijgt ook een certificaat van verworven kennis als je hebt leren werken met een bepaalde technologie!

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team en help ons de volgende generatie te inspireren en te begeleiden op hun reis naar ontdekking en succes!

Wij hebben kampen op verschillende locaties zoals Gent, Evergem, Merelbeke, Kortrijk,…
Onze kampen zijn steeds met een laagdrempelige wetenschappelijke of technologische insteek, zoals bv kennismaking met 3D, dronekamp, speelse chemie, gameprogrammering, beatmaking, Lego robotica, Lego Stem voor kleuters, crea voor kleuters, game development,… en zo veel meer. Al deze technologieën kunnen jullie aangeleerd worden en je kan steeds een eigen draai geven aan de manier waarop je dit geeft.

Voor meer informatie kan je het onderstaande formulier invullen.