Zomerkamp Merelbeke: Creakamp Junior

€ 235 p.p.

Tijdens dit onvergetelijk kamp dagen we de jongeren uit om hun creatieve vaardigheden te ontdekken en ontwikkelen. Elke dag zullen we samen avonturen beleven in de wondere wereld van kunst en ambacht. Van schilderen en tekenen tot knutselen en boetseren, er is voor elk kind iets om van te genieten en te leren. 

Onze ervaren en enthousiaste begeleiders zullen de jongeren begeleiden bij het maken van hun eigen meesterwerken. We moedigen hen aan om hun verbeelding de vrije loop te laten en kleurrijke creaties te maken. Naast het creëren van kunstwerken, zullen we ook leuke spelletjes spelen en verhalen vertellen die de fantasie van de jongeren prikkelen. We willen dat ze plezier hebben en zich tegelijkertijd artistiek kunnen uiten.  

Het creakamp is een geweldige gelegenheid voor jongeren om nieuwe vrienden te maken en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Samen zullen ze lachen, leren en groeien in een veilige en stimulerende omgeving. Wij geloven dat creativiteit een belangrijk onderdeel is van de ontwikkeling van een kind. Het helpt hen om expressie te geven aan hun gevoelens en gedachten, bevordert hun zelfvertrouwen en probleemoplossend vermogen. 

Kortom: Ben je op zoek naar een stimulerende en plezierige ervaring voor jouw kind? Schrijf je dan als de bliksem in en laat jouw kind de magie van kunst ontdekken. Plaatsen zijn beperkt! 

Alle materiaal, stuk fruit in de voormiddag, koek in de namiddag en broodmaaltijd tijdens lunch inbegrepen! De hele dag kan de drinkfles met water worden bijgevuld. Neem dus zeker je drinkfles mee. 

Datum:  8 – 12 juli
Uren: workshop van 9u30 tot 16u (opvangmogelijkheid van 8u30 tot 17u)
Leeftijd: 7 – 12 jaar [afwijkingen mogelijk, graag afstemmen via info@fluxlab.be]
Niveau: geen ervaring vereist.
Plaats: Popelin Lyceum Merelbeke: Gaversesteenweg 195, 9820 Merelbeke
Vragen? mail: info@fluxlab.be 

Waar: 
Waar: Popelin Lyceum Merelbeke
Wanneer: van  
t.e.m. 12 juli 2024
Niveau: Geen ervaring vereist
Leeftijd: van -
jaar*

(*)afwijkingen mogelijk, graag afstemmen via info@fluxlab.be

Uitverkocht

Creakamp junior Popelin Lyceum Merelbeke Zomer

Ook in ons aanbod