FluxLab Herfstkamp: Vloggerkamp!

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Wil je een echte vlogger worden? Of heb je interesse in video productie en special effects? Dan is dit kamp echt iets voor jou!
Gedurende drie dagen leer je de knepen van het vak en behandelen we verschillende onderwerpen op een laagdrempelige manier. Zo maken we onze eigen geanimeerde intro, bumperfilmpjes en time lapse! Maak kennis met de wereld van de special effects en tover onze green key studio om tot een spectaculaire actie scène. Film een achtervolging uit de lucht met een drone en leer hoe je jouw video’s tot het volgende niveau kan brengen. Naast de klassieke technieken gaan we aan de slag met nieuwe manieren om een verhaal te vertellen. Zo maken we een reportage in 360° video en vertalen deze naar een Virtual Reality omgeving.
Neem afwisselend de rol op van regisseur, cameraman, acteur of monteur en wordt een echte vlog expert!

leeftijd: 10-14 jaar [afwijkingen mogelijk, graag afstemmen via pascal@fluxlab.be]
niveau : geen ervaring vereist, zeker uitdagend genoeg voor kinderen met wat voorkennis

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Inschrijven” _builder_version=”3.19.12″ button_text=”Inschrijven” button_url=”https://fluxlab.be/product/inschrijving-herfstkamp-vloggerkamp/” /][et_pb_post_title _builder_version=”3.19.12″ title=”off” meta=”off” /][et_pb_button admin_label=”Inschrijven” _builder_version=”3.19.12″ button_text=”Inschrijven” button_url=”https://fluxlab.be/product/inschrijving-herfstkamp-vloggerkamp/” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]