Zomerkamp Evergem: Drone Bootcamp

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.19.12″]Neem deel aan ons Zomerkamp te Evergem en leer vliegen met je eigen drone!
Tijdens deze tweedaagse gaan we aan de slag met alles wat te maken heeft met drones. We leren vliegen, werken met de camera op een drone, drones programmeren en vliegen met een headset zodat je kan zien door de camera van de drone terwijl je vliegt!

Kortom, heb je interesse in drones en wil je graag leren vliegen?
Schrijf je dan snel in! Plaatsen zijn beperkt.

Datum: 4 & 5 juli
Uren: workshop van 9u30 tot 16u (opvangmogelijkheid van 8u30 tot 17u)
leeftijd: 10-14 jaar [afwijkingen mogelijk, graag afstemmen via info@fluxlab.be]
niveau: geen ervaring vereist.
plaats: FluxLab Evergem (Einstein Atheneum): Hofbilkstraat 21, 9940 Evergem

Alle materiaal en middagmaal inbegrepen!
Vragen? mail: info@fluxlab.be
[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”inschrijven!” _builder_version=”3.19.12″ button_url=”https://fluxlab.be/product/zomerkamp-evergem-drone-bootcamp/”][/et_pb_button][et_pb_image src=”https://fluxlab.be/wp-content/uploads/2022/05/Banner-Drone-juli-week-1.png” _builder_version=”3.19.12″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]